Cheessze, Me!

Daniëlle Wijnands-Bovens
Eigenaar

Cheessze, Me is de nieuwe naam van een oude bekende in Winkelcentrum Daalhof. Voorheen bekend als ‘Kaasboer Daalhof’ heeft de zaak zich de laatste jaren ontwikkeld van kaaswinkel tot delicatessenwinkel met een uitgebreid assortiment en daar horen een nieuwe naam en uitstraling bij: Cheessze, Me!

Onze kwaliteits kazen zullen op dezelfde manier bereid worden zoals u dat al jaren van ons gewend bent, op ambachtelijke wijze bereid, van échte melk, met aandacht voor mens, dier en milieu. 

Daarnaast verkopen wij ook kwaliteits vleeswaren, overheerlijke vers belegde broodjes, zelfgemaakte luxe salades ,warme- en koude buffetten, heerlijke hapjes, Complete verzorging van ontbijt- en lunchsessies (zakelijk) t.b.v. meetings, vergaderingen, feestjes, etc. Deze worden desgewenst op locatie bezorgd. Onze producten zijn op een duurzame, biologische en eerlijke wijze bereid. Zo weet u precies wat u op uw bord krijgt!

Daniëlle Wijnands is niet alleen het gezicht van de zaak, maar zij kan u ook op een professionele wijze van advies dienen omdat zij over een zeer ruime vakkennis beschikt. Als u bijv. een speciaal dieet volgt dan kan Daniëlle u exact adviseren welke producten zeer geschikt zijn voor u, en welke u beter kunt vermijden. Zij hoopt U dan ook spoedig te mogen verwelkomen in haar kwaliteits winkel.

Actueel

 
 • 1605 - Verrassende warme rijstgerechten

  Verrassende warme rijstgerechten bij Cheessze Me!

  Wist u dat u bij Cheessze Me! niet alleen voor een groot assortiment van heerlijke kazen terecht kunt, maar ook voor warme gerechten? Heeft u bijvoorbeeld geen tijd om zelf uitgebreid te koken of bent u voor een gelegenheid opzoek naar een smakelijk gerecht zonder al te veel voorbereiding? Dan zijn de warme maaltijden van Cheessze Me! zéker een handige oplossing!

 • 1603 - Weekaanbieding: diverse vers belegde broodjes

  Weekaanbieding: diverse vers belegde broodjes

  Zin in een lekker vers broodje? Dan bent u bij Cheessze, Me! natuurlijk aan het juiste adres. Ook deze week zijn er weer een aantal smakelijke vers belegde broodjes in de aanbieding!

  Maar, natuurlijk kunt u ook nog terecht voor liefst 17 verschillende soorten kaas, 6 verschillende soorten salades en ruim 30 verschillende vleeswaren!

 • 1603 - Cadeautip voor een babyborrel

  Cheesze, Me! cadeautip voor een babyborrel

  Hoera! Er is een baby geboren! Deze feestelijke gebeurtenis mag u natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Bent u opzoek naar een passend kraamcadeau? Ook hiervoor kunt u bij Cheessze, Me! terecht. Wij stellen graag samen met u een smakelijk pakketje samen. Leuk voor zowel de ouders als voor de kersverse zoon/dochter!

 • 1602 - Aanbieding van de week: belegen boerenkaas

  Aanbieding van de week: belegen boerenkaas

  Kaasliefhebbers zijn bij Cheesze, Me! aan het juiste adres. Houdt u van belegen kaas? Dan is deze weekaanbieding interessant voor u! 

  Deze hele week is de belegen boerenkaas bij Cheessze, Me! namelijk extra voordelig. Voor een halve kilo betaalt u slechts €7,50!

 • 1602 - Aanbieding week 7: ambachtelijk broodje rosbief

  Weekaanbieding: belegen boerenkaas

  Zin in een lekker vers broodje? Dan bent u bij Cheessze, Me! natuurlijk aan het juiste adres. En als u houdt van rosbief, dan heeft u al helemaal geluk!

  Van 15 t/m 21 februari is er namelijk een mooie actie bij Cheessze, Me!: een heerlijk vers broodje Rosbief met sla en toebehoren, van € 3,69 nu voor maar € 2,99!

  Maar, natuurlijk kunt u ook nog terecht voor liefst 17 verschillende soorten kaas, 6 verschillende soorten salades en ruim 30 verschillende vleeswaren!

 • 1512 - Cheessze Me klaar voor de kerst!

  Cheessze Me klaar voor de kerst!

  Nu de decembermaand is aangebroken kijken we al stiekem vooruit naar de feestdagen bij Winkelcentrum Daalhof. Cheessze Me, bijvoorbeeld, is er al helemaal klaar voor! Zo werd de etalage al omgetoverd tot een prachtig kersttafereel: u komt ogen tekort!

  Maar natuurlijk wordt ook aan de innerlijke mens gedacht. Bij Cheessze Me kunt u ook dit jaar weer terecht voor Boerenbuffetten, koude schotels, salades en nog veel meer. Dus, heeft u geen zin of tijd om zelf in de keuken te staan? Loop dan eens binnen bij Cheessze Me en informeer naar de mogelijkheden. Prijzen vanaf € 8,79 p.p., dus daar hoeft u het ook zeker niet voor te laten!

 • 15-11 - Tip van de Week bij Cheessze Me! Koudeschotel met gevulde eitjes

  Tip van de Week bij Cheessze Me! Koudeschotel met gevulde eitjes

  Bij Cheessze Me kunt u het hele jaar door terecht voor heerlijke hapjes, kazen, broodbeleg en maaltijden. Deze week heeft Daniëlle extra in de spotlight: heerlijke koudeschotel met gevulde eitjes!

  Wie houdt er niet van? Lekkere koudeschotel, natuurlijk gegarneerd met allerlei smakelijke hapjes. Deze week enkel te krijgen bij Cheessze Me! Vanaf € 19,99!

 • 1506 - Heerlijke kaasplankjes in de aanbieding bij Cheessze, Me!

  Heerlijke kaasplankjes in de aanbieding bij Cheessze, Me!

  Deze week in de aanbieding bij Cheessze, Me!: heerlijke, vers gemaakte kaasplankjes van € 11,95 nu voor slechts € 9,95!

  undefined

  Als deze kaasplankjes even lekker zijn als ze er uit zien (en daar gaan we Daniëlle kennende absoluut van uit!), dan haalt u wel wat heel lekkers in huis! Wees er snel bij!

 • 1504 - Drie overheerlijke Boeren bio kazen bij Cheessze, Me!

  Drie overheerlijke Boeren bio lente kazen bij Cheessze, Me!

  Bij Cheessze, Me kunt u nu terecht voor drie wel heel bijzondere lente kazen: Boerenkazen met bloesem, walnoten of sambal! 

  Alle drie de kazen zijn geheel biologisch, en bijzonder divers qua smaakervaring. Zo hebben we de zachte zoete smaak van de bloesemkaas, de stevige nootachtige smaak van de walnotenkaas en de heerlijk pikante bite van de sambalkaas. Voor ieder wat wils dus!

  De bloesemkaas is ook nog eens lactosevrij, dus ook geschikt voor mensen die lactose-intolerant zijn. Heeft u twijfels of een kaas in uw dieet past? Vraag het dan aan Daniëlle, die weet alles van diëten en voeding, en weet precies wat ze verkoopt: zij kan u perfect adviseren!

   

 • 1503 Actie bij Cheessze, Me! Gratis Luikse siroop bij biologische boerenkaas

  Actie bij Cheessze, Me! Gratis Luikse siroop bij biologische boerenkaas

  Deze week een leuke actie bij Cheessze, Me!

  Bij aankoop van minimaal 150 gram van de heerlijke biologische boerenkaas (met pompoenpit en wortel!), ontvangt u gratis een potje echte Luikse siroop! 

  Dubbel lekker, dus!

 • 1503 A-merken bij Cheessze, Me!

  A-merken bij Cheessze, Me!

  Wist u dat... Cheessze, Me behalve heerlijke kaas- en vleeswaren en belegde broodjes, ook over een klein maar uitgebalanceerd assortimenten producten van a-merken beschikt?

  Loop eens binnen bij dan Danielle, en laat u verrassen door het aanbod!

 • 1501 Actie van de week bij Cheessze, Me! Broodje Rosbier met sla

  Actie van de week bij Cheessze, Me! Broodje Rosbief met sla

  Zin in een lekker vers broodje? Dan bent u bij Cheessze, Me! natuurlijk aan het juiste adres. En als u houdt van rosbief, dan heeft u al helemaal geluk!

  Deze week namelijk in de Actie van de week bij Cheessze, Me!: een heerlijk vers broodje Rosbief met sla en toebehoren, van € 3,70 nu voor maar € 3,30!

  Maar, natuurlijk kunt u ook nog terecht voor liefst 17 verschillende soorten kaas, 6 verschillende soorten salades en ruim 30 verschillende vleeswaren!

 • 1412 Kaasboer Daalhof heet voortaan Cheessze, Me!

  Kaasboer Daalhof heet voortaan Cheessze, Me!

  Kaasboer Daalhof gaat voortaan door het leven als Cheessze, Me! De afgelopen jaren heeft de zaak onder leiding van Danielle Wijnands zich steeds meer ontwikkeld van kaaswinkel naar delicatessenwinkel met een uitgebreid assortiment. En daar horen een nieuwe naam en uitstraling bij: Cheessze, Me!

  Natuurlijk zal de zaak nog steeds in het teken staan van vakmanschap en kwaliteit. Naar de heerlijke kazen, waaronder de eigen Cheessze, Me! kaaslijn, kunt u nog steeds terecht voor lekkere vleeswaren, belegde broodjes, luxe salades, buffetten, hapjes en nog veel meer. 

 • 141118 Nieuwe acties van de week bij Kaasboer Daalhof

  Nieuwe acties van de week bij Kaasboer Daalhof

  Bij Kaasboer Daalhof kunt u altijd terecht voor vers bereide broodjes, lekkere vleeswaren, streekproducten en natuurlijk de lekkerste (en gezondste!) kazen.

  Maar, er is meer! Net als iedere week heeft Daniëlle van Kaasboer Daalhof ook deze week voor u weer een aantal mooie acties. Zo vindt u deze week leverkaas, gebraden kipfilet en kleine Limburgse cervelaat in de aanbieding, voor extra scherpe prijzen. Lees snel verder voor alle acties van de week bij Kaasboer Daalhof!

 • 141110

  Nieuwe acties van de week bij Kaasboer Daalhof

  Ook deze week heeft Kaasboer Daalhof natuurlijk weer mooie (en lekkere!) acties van de week! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk broodje rosbief? Natuurlijk met liefde zelfgemaakt, voor slechts € 2,99. Lees snel verder voor de overige acties!

 • 1410 Actie van de maand bij Kaasboer Daalhof: Boeren Smaakvol Belegen

  Actie van de maand bij Kaasboer Daalhof: Boeren Smaakvol Belegen

  De hele maand november is bij Kaasboer Daalhof de Boeren Smaakvol Belegen kaas de Actie van de Maand. Deze heerlijke, smaakvolle kaas kost de gehele maand november slechts € 7,50 voor 500 gram, in plaats van € 7,99! 

Meer nieuwsberichten

Locatie

Route

Openingstijden

                                                       

Maandag     12:30 - 18:00
Dinsdag     8:30 - 18:00    
Woensdag     8:30 - 18:00    
Donderdag     8:30 - 18:00    
Vrijdag     8:30 - 18:00    
Zaterdag     8:30 - 16:00    
Zondag     Gesloten    

Cheessze, Me!

Herculeshof 27
6215 BE Maastricht

T: 043 343 2350
F: 

E: