Cheessze, Me!

Daniëlle Wijnands-Bovens
Eigenaar

Kaasboer Daalhof heet voortaan Cheessze, Me!

Kaasboer Daalhof gaat voortaan door het leven als Cheessze, Me! De afgelopen jaren heeft de zaak onder leiding van Danielle Wijnands zich steeds meer ontwikkeld van kaaswinkel naar delicatessenwinkel met een uitgebreid assortiment. En daar horen een nieuwe naam en uitstraling bij: Cheessze, Me!

Natuurlijk zal de zaak nog steeds in het teken staan van vakmanschap en kwaliteit. Naar de heerlijke kazen, waaronder de eigen Cheessze, Me! kaaslijn, kunt u nog steeds terecht voor lekkere vleeswaren, belegde broodjes, luxe salades, buffetten, hapjes en nog veel meer. 

Danielle Wijnands legt graag uit hoe ze aan de nieuwe naam voor de zaak is gekomen:

'Hoe ben ik aan de naam “Cheessze, Me!” gekomen? Een beetje Engels, een beetje Amerikaans, een beetje Maastrichts, een beetje van alles. Uitleg: Cheesse is kaas in het Engels, cheezze is lachen in het Amerikaans, dus heb ik deze twee samengevoegd. Het woordje "Me" betekend in allebei de talen gewoon mij. En neet te vergeten iech bin noe einmaol un Mestreechse, Cheessze, Me! Of te wel Kies, Miech!' 

undefined

Wij wensen Danielle heel veel succes toe met haar 'nieuwe' zaak!

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving