Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten. Natuurlijk is afhalen mogelijk, maar u kunt ook zeker plaatsnemen in het fraaie, authentiek vormgegeven restaurant. 

Orient biedt een breed aanbod aan Chinees-Indische gerechten, gemaakt door koks met jarenlange ervaring. De behulpzame en vriendelijke bediening helpt u natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuze. Geen wonder dat Orient mag rekenen op een grote schare vaste klanten. 

Het restaurant bestaat al jaren, maar de huidige kok is er sinds 2000. Door de jaren heen heeft het restaurant vele positieve reacties gehad en natuurlijk is het streven om deze hoge kwaliteit van eten en service vol te houden! Loop gerust eens binnen, om het zelf te ervaren. 

Actueel

 
 • 1504 - Drie vragen aan... Chinees Indisch Restaurant Orient!

  Drie vragen aan... Chinees Indisch Restaurant Orient!

  Chinees-Indisch Restaurant Orient is al jaren een bekend gezicht in Winkelcentrum Daalhof. Wellicht heeft u er al eens gegeten of lekker iets afgehaald. Hoogste tijd om eens wat beter kennis te maken met de mensen achter het restaurant en hun visie op de Chinese keuken.

  Wist u bijvoorbeeld dat veel van uw favoriete gerechten op de menukaart helemaal geen Chinees, maar Indonesisch zijn? Lees snel verder in Drie Vragen aan.. Chinees-Indisch Restaurant Orient!

 • 1412 Kerstmenu van Chinees-Indisch Restaurant Oriënt

  Kerstmenu van Chinees-Indisch Restaurant Oriënt

  Het is alweer bijna kerst en dat betekent natuurlijk lekker eten en drinken, gezellig samen. Als u geen zin hebt om te koken en u wilt gewoon een gezellige avond met uw familie lekker uit eten dan bent u bij Chinees-Indisch Restaurant Oriënt in Winkelcentrum Daalhof natuurlijk van harte welkom. Zij zorgen voor een fijne avond met héérlijke maaltijden en drank.

  Speciaal voor de aankomende feestdagen heeft Chinees-Indisch Restaurant ‘Oriënt’ voor u een bijzonder kerstmenu gemaakt met daarin hun specialiteiten. 

Meer nieuwsberichten

Locatie

Route

Openingstijden

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Herculeshof 1
6215 BA Maastricht

T: 043 347 8094
F: 

E: