Chinees-Indisch Restaurant Orient

Drie vragen aan... Chinees Indisch Restaurant Orient!

Chinees-Indisch Restaurant Orient is al jaren een bekend gezicht in Winkelcentrum Daalhof. Wellicht heeft u er al eens gegeten of lekker iets afgehaald. Hoogste tijd om eens wat beter kennis te maken met de mensen achter het restaurant en hun visie op de Chinese keuken.

Wist u bijvoorbeeld dat veel van uw favoriete gerechten op de menukaart helemaal geen Chinees, maar Indonesisch zijn? Ontdek het in deze editie van Drie Vragen aan.. Chinees-Indisch Restaurant Orient!

Hoe lang staan jullie hier al en hoe lang denken jullie hier nog te staan?

Het restaurant staat hier al 40 jaar, maar wij zijn hier pas 15 jaar. Wij hopen dat we hier nog een tijdje kunnen blijven staan, maar hoe lang? Dat weten wij zelf ook niet. Het ligt er ook aan of de kinderen uit huis gaan wonen of niet. Als zij hier blijven, dan zullen wij ook hier blijven, maar het is een groot kans dat zij de deur uit gaan. Het is allemaal nog niet zo zeker, dus wij zijn er in ieder geval nog wel een tijdje hier.

Jullie zijn zelf van Chinese afkomst natuurlijk. Is dit ook het eten wat jullie in je thuisland eten?

Dit is niet het eten wat wij in ons thuisland eten. Het Chinese cuisine is namelijk verwesterd. Wij hebben geprobeerd een aantal keren wat Chinese hapjes in ons buffet te zetten en aan te bieden, maar er wordt weinig van gepakt. De gerechten die meestal worden genomen zijn o.a. Foe Yong Hai, Babi Pangang, Nasi, Bami, etc. Dit zijn allemaal Indonesische gerechten.

Is er een tip die jullie willen meegeven aan de lezers als ze thuis eens Chinees gaan koken?

Blijf proberen, haha. Door te proberen en te proeven word je automatisch beter. Hoe leer je het anders aan. Natuurlijk, kan je het ook ons vragen om te laten maken!

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving