Fysio Daalhof

Team Fysio Daalhof
Fysiotherapie

Fysiodaalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken. Sinds 2007 heeft er een duidelijke metamorfose plaats gevonden binnen het team en proberen wij door middel van nascholingen en het investeren in nieuwe apparaten u een optimale behandeling te geven die voor iedere patiënt individueel is.

De praktijk is gegroeid met drie specialisaties: Manuele therapie, Geriatrie therapie en Oedeem therapie. Eerder worden alle andere klachten natuurlijk ook behandeld zoals: COPD, sport blessures, nek klachten, enz.

Tevens zijn we ook lid van meerdere netwerken:

 • Parkinson netwerk
 • Claudicatio netwerk ( vaatstoornissen)
 • Netwerk voor ouderen
 • Spine- netwerk ( rugklachten)
 • CVA netwerk

Onze laatste aanwinst is het David concept, welk een uniek en wetenschappelijk onderbouwd trainingsconcept is gespecialiseerd op rug klachten. Speciaal ontworpen revalidatieapparatuur zorgt voor een zeer veilige en effectieve manier van bewegen ter verbetering van de mobiliteit, kracht en coördinatie. Op deze manier kunnen we samen met u een revalidatie / training schema opstellen om uw rugklachten te lijf te gaan.

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts voor een behandeling bij de fysiotherapeut. Indien nodig komen we bij u thuis. Vanuit uw aanvullende zorgverzekering worden deze behandelingen vergoed. 

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft en /of nadere informatie wenst!

Actueel

 
 • 1605 - Fysio Daalhof in vakblad InFysio "Geen winst, maar meerwaarde"

  1605 - Fysio Daalhof in vakblad InFysio "Geen winst, maar meerwaarde"

  "In onze interviews met praktijkhouders spreken we deze keer met één van de maten van Fysio Daalhof, Edwin Verzellenberg, master manueel therapeut. Deze praktijk in Maastricht is sinds vorig jaar in een nieuw pand gevestigd. Er is fors geïnvesteerd in verbouwing en speciale apparatuur. Een grote stap, maar wel één die de verwachtingen meer dan waarmaakt én het werken leuk en onderscheidend maakt."

 • 1604 - Fysiodaalhof licht uit: Rugklachten? Maak kennis met het ‘David Concept’!

  Fysiodaalhof licht uit: Rugklachten? Maak kennis met het ‘David Concept’!

  Rugklachten, vooral in de onderrug, komt bij veel mensen voor. Heeft u er ook wel eens last van? Trek in ieder geval vroegtijdig aan de bel bij uw fysiotherapeut om blijvende rugklachten te voorkomen. Bij Fysiodaalhof behandelen we deze klachten op een bijzonder effectieve manier volgens het David Concept: een uniek en wetenschappelijk onderbouwd trainingsconcept wat zich specialiseert op lage rugklachten.

 • 1604 - Fysiodaalhof al 1 jaar op deze locatie!

  Fysiodaalhof al 1 jaar op deze locatie in Winkelcentrum Daalhof!

  Het is alweer een jaar geleden dat we met Fysiodaalhof gestart zijn op onze nieuwe locatie: Herculeshof 9 te Maastricht. Onze praktijk is het afgelopen jaar flink gegroeid en verder doorontwikkeld. Fysiodaalhof is daarom létterlijk constant in beweging!

 • 1507 - 3 vragen aan... Edwin Verzellenberg van Fysio Daalhof

  3 vragen aan... Edwin Verzellenberg van Fysio Daalhof

  Ditmaal spreken we in de populaire rubriek '3 vragen aan..' met Edwin Verzellenberg van Fysio Daalhof.

  Fysio Daalhof heeft enkele weken geleden zijn officiële opening in Winkelcentrum Daalhof beleefd. Hoewel Fysio Daalhof natuurlijk al jaren in Daalhof te vinden was op de vorige locatie, vonden wij het hoog tijd voor een (hernieuwde) kennismaking!

  Edwin vertelt over de stap naar Winkelcentrum Daalhof, de nieuwe concepten van Fysio Daalhof en over de meest voorkomende klachten (én wat u er zelf tegen kunt doen!).

  Lees snel verder!

 • 1506 - Vrijdag 19 juni officiële opening Fysio Daalhof!

  Vrijdag 19 juni officiële opening Fysio Daalhof!

  Vrijdag 19 juni van 16:00 tot 20:00 vindt de officiële opening plaats van Fysio Daalhof in Winkelcentrum Daalhof. Iedereen is van harte welkom om de nieuwe locatie te komen bekijken. 

  Natuurlijk is Fysio Daalhof voor de meeste van u geen onbekende: voorheen zat Fysio Daalhof aan de overkant van de straat. Met de verhuizing naar het nieuwe pand zet de zaak echter een flinke stap vooruit! 

  Komt u ook een kijkje nemen vrijdag?

Meer nieuwsberichten

Locatie

Route

Openingstijden

                                                     

Maandag     7:00 - 20:00    
Dinsdag     7:00 - 20:00    
Woensdag     7:00 - 18:00    
Donderdag     7:00 - 20:00    
Vrijdag     8:00 - 18:00    
Zaterdag     Gesloten    
Zondag     Gesloten    

Fysio Daalhof

Herculeshof 9
6215 BB
Maastricht

T: 043-3476946
F: