Fysio Daalhof

Team Fysio Daalhof
Fysiotherapie

3 vragen aan... Edwin Verzellenberg van Fysio Daalhof

Ditmaal spreken we in de populaire rubriek '3 vragen aan..' met Edwin Verzellenberg van Fysio Daalhof.

Fysio Daalhof heeft enkele weken geleden zijn officiële opening in Winkelcentrum Daalhof beleefd. Hoewel Fysio Daalhof natuurlijk al jaren in Daalhof te vinden was op de vorige locatie, vonden wij het hoog tijd voor een (hernieuwde) kennismaking!

Edwin vertelt over de stap naar Winkelcentrum Daalhof, de nieuwe concepten van Fysio Daalhof en over de meest voorkomende klachten (én wat u er zelf tegen kunt doen!).

1. Allereerst, welkom bij Winkelcentrum Daalhof. Jullie zaten al aan de overkant van de straat, waarom zijn jullie nu verhuisd naar het winkelcentrum?

Als ondernemer dien je vooruitstrevend te zijn en de oude praktijk was niet meer van deze tijd. We wilden meer ruimte en gelukkig is dit mogelijk geworden op onze nieuwe locatie. Voorwaarde was natuurlijk wel dat het in de zelfde buurt was.

2. Wat zijn nou de meest voorkomende klachten waarvoor mensen bij jullie aankloppen, en wat kunnen mensen eventueel zelf doen om zulke klachten te voorkomen?

De grootste groep klachten binnen ons vak zijn toch wel de rugklachten, zo'n 80 % van alle mensen hebben gemiddeld 1 à 2 keer per jaar wel een episode van rugklachten. Wat kan men er aandoen? Goed opletten op de juiste houding, regelmatig bewegen en preventief trainen. Dat is waarom wij in onze praktijk voor het Davids concept hebben gekozen: op een veilige manier trainen om je rug in balans te krijgen en te houden.

3. Kun je ons iets meer vertellen over jullie laatste nieuwe aanwinst, het David concept?

Het Davids concept is een unieke veilige manier om je rug mee te trainen. We zijn hiermee de enige praktijk in het Zuiden die het mogelijk maakt om je rug te kunnen testen wat betreft de beweeglijkheid, de kracht en of deze beide in verhouding staan. Vervolgens wordt er dan een aangepast schema gemaakt waarin geoefend gaat worden, 2 x per week. Verbetering wordt gegarandeerd!

Alles wordt door de computer uitgelezen en het programma past zich constant automatisch weer aan. Heb je rugklachten dan is dit nu de kans om er iets aan te gaan doen op een actieve en veilige manier begeleid door professionals.

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving