Fysio Daalhof

Team Fysio Daalhof
Fysiotherapie

Fysiodaalhof al 1 jaar op deze locatie in Winkelcentrum Daalhof!

Het is alweer een jaar geleden dat we met Fysiodaalhof gestart zijn op onze nieuwe locatie: Herculeshof 9 te Maastricht. Onze praktijk is het afgelopen jaar flink gegroeid en verder doorontwikkeld. Fysiodaalhof is daarom létterlijk constant in beweging!

Anders dan voorheen besteden we op deze locatie aan de Herculeshof 9 meer aandacht aan actieve revalidatie. Vooral de moderne oefenruimte die we inzetten om revalidatie te bevorderen valt vanwege een vriendelijke en professionele uitstraling erg in de smaak bij onze cliënten.

We leren nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied steeds beter te vertalen naar goede behandelingen voor onze cliënten. Dat blijft niet onopgemerkt. Om elke cliënt voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven hebben we ons team onlangs uitgebreid met twee jonge en gedreven persoonlijkheden: Joep Houben en Nikki Römkens! We weten zéker dat zij een goede aanvulling zijn voor Fysiodaalhof.

Heeft u al kennisgemaakt met onze praktijk? Zo niet, loop dan gerust eens binnen!

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving