Fysio Daalhof

Team Fysio Daalhof
Fysiotherapie

Fysiodaalhof licht uit: Rugklachten? Maak kennis met het ‘David Concept’!

Rugklachten, vooral in de onderrug, komt bij veel mensen voor. Heeft u er ook wel eens last van? Trek in ieder geval vroegtijdig aan de bel bij uw fysiotherapeut om blijvende rugklachten te voorkomen. Bij Fysiodaalhof behandelen we deze klachten op een bijzonder effectieve manier volgens het David Concept: een uniek en wetenschappelijk onderbouwd trainingsconcept wat zich specialiseert op lage rugklachten.

Hoe werkt het?

Het David Concept focust zich op veilig en geïsoleerd trainen. Uw rug wordt niet alleen sterker, maar staat ook beter in balans. Hierdoor kan uw rug (weer) meer verdragen en heeft u minder last van rugklachten. Om uw doelen te bereiken maakt u gebruik van professionele revalidatieapparatuur, welke speciaal voor dit trainingsconcept is ontworpen. In combinatie met de juiste training zorgt deze apparatuur voor een veilige en effectieve manier van bewegen ter verbetering van uw mobiliteit, kracht en coördinatie. 

Intake en training

Voor het behandelen van rugklachten nemen wij standaard eerst een intake af. Uw mobiliteit en kracht wordt dan getest. Vervolgens stellen we samen met u volgens het David Concept een revalidatie- en/of trainingsschema op waarmee u uw rugklachten gericht aanpakt. De eerste twee trainingen wordt u 1-op-1 door ons begeleid om te verzekeren dat het schema goed bij u past. Daarna kunt u uw trainingen zelfstandig indelen. Komt u 2 keer per week trainen? Dan betaalt u slechts €30 per maand.

undefined

Succesgarantie

Na 3 maanden evalueren we samen met u het resultaat. Heeft u tussentijds problemen met uw rug? Laat het ons weten zodat onze fysiotherapeuten of master-manueel therapeut u snel en adequaat kan adviseren. Wij zijn er van overtuigd dit concept voor iedereen werkt! Bent u na 3 maanden niet tevreden en heeft u geen meetbare vooruitgang geboekt? Dan krijgt u van ons de gemaakte kosten voor de behandeling terug.

Een verwijzing is niet nodig

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts voor een behandeling bij de fysiotherapeut. Bent u niet in de gelegenheid om onze praktijk te bezoeken? Dan kunnen wij ook naar u komen. Vanuit uw aanvullende zorgverzekering worden deze behandelingen vergoed. 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons via het telefoonnummer: 043 347 6946. U kunt natuurlijk ook even binnenlopen. Wij horen graag van u!

undefined

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving