Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor uWij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 • 2006. Winnaar van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid. Derde plaats van de coiffure award in de catagorie Pers Award. Genomineerde voor de titel Hairdresser of the year.
 • 2007. Derde platas van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid. Tweede platas van de coiffure award in de categorie Dameskapsels regio Noord-Brabant, Limburg en Zeeland.
 • 2008.Tweede platas van de coiffure award in de categorie Dameskapsels regio Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Tweede plaats van de coiffure award in de categorie Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Winnaar van de coiffure award in de categorie Avant Garde. Winnaar van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid.Derde platas van de coiffure award in de catagorie Pers Award. Genomineerde voor de titel Hairdresser of the year.
 • 2009. Tweede platas van de coiffure award in de categorie Dameskapsels regio Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid.Genomineerde van de coiffure award in de categorie Consumer Award.
 • 2010.Tweede platas van de coiffure award in de categorie Avant Garde. Derde platas van de coiffure award in de catagorie Newcomer of the Year.Genomineerde van de coiffure award in de categorie Consumer Award. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Team Award.
 • 2013.Genomineerde van de coiffure award in de categorie Consumer Award.Genomineerde van de coiffure award in de categorie Dameskapsels regio Nord-Brabant, Limburg en Zeeland.
 • 2014. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid.   Genomineerde van de coiffure award in de categorie Consumer Award. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Avant Garde. Derde plaats van de coiffure award in de catagorie Pers Award.

Actueel

 
 • 1508 - Hairshop Bibob verzorgt haar, makeup en fotografie nieuwe Amerikaanse shampoo-lijn

  Hairshop Bibob verzorgt haar, make-up en fotografie nieuwe Amerikaanse shampoo-lijn

  Hairshop Bibob timmert flink aan de weg! Recent is Bibob gevraagd door een Amerikaans bedrijf om een foto te maken voor de lancering van een nieuwe shampoo-lijn, Pure by Cleybell. Prachtig project natuurlijk en voor het eerst dat een opdracht vanuit de V.S. kwam!

  Bibob verzorgde haar, make-up en de fotografie voor de lancering van Pure by Cleybell, met enkel ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

  Bekijk de foto!

 • 1504 - Hairshop Bibob ontvangt 3 nominaties Nederlandse Coiffure Awards

  Hairshop Bibob ontvangt 3 nominaties Nederlandse Coiffure Awards

  Mooi nieuws voor Hairshop Bibob in Winkelcentrum Daalhof: Op 10 mei worden in Hilversum de Nederlandse Coiffure Awards uitgereikt en Hairshop Bibob is maar liefst in drie categorieën genomineerd:

  • Hair color technician of the year
  • Avant-garde artist of the year
  • Pers award (speciale award uitgegeven door de Nederlandse mode pers)

   

  Wij feliciteren Hairshop Bibob met de nominaties hopen natuurlijk dat ze de prestigieuze awards ook mee naar huis mogen nemen! Kijk snel verder voor foto's van de prachtige creaties!

 • 1504 Knip- en Kleurtrends voor de zomer bij Hairshop Bibob

  Knip- en kleurtrends voor de zomer bij Hairshop Bibob

  Vanaf komende week wordt het stilaan beter weer. Hairshop Bibob kijkt alvast vooruit naar de zomer en maakte en fotografeerde de knip- en kleurtrends voor de zomer van 2015 voor Meta Hair care. 

  Kijk snel verder voor de foto's!

Meer nieuwsberichten

Locatie

Route

Openingstijden

Hairshop Bibob

Herculeshof 29
6215BG Maastricht

T: 043 343 1817
F: 

E: