Keurslager Paul Wevers

Paul Wevers
Slager

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof. Samen met zijn zoon zorgt Paul Wevers er voor dat u er elke dag terecht kunt voor alleen de beste kwaliteit. Als Keurslager, een predicaat dat je niet zomaar krijgt, ligt de lat namelijk zeer hoog. Geen probleem voor Paul.

Paul Wevers is sinds 1992 werkzaam als slager, nadat hij de slagersschool in Utrecht succesvol heeft doorlopen. Keurslager Paul Wevers is echter meer dan alleen uw adres voor goed, lekker vlees. Paul en zijn team, waaronder zijn zoon, zorgen er óók voor dat u er terecht kunt voor heerlijke zelfgemaakte maaltijden, salades en nog veel meer. En als u een vraag heeft over de bereiding van al dat lekkere vlees, dan helpt Paul u graag verder.

Grote bestellingen zijn ook geen probleem voor Keurslager Paul Wevers. Organiseert u bijvoorbeeld een grote barbecue? Laat deze dan – in zijn geheel! – verzorgen door Paul en zijn team en u weet zeker dat u heerlijk zult genieten van het lekkerste eten, op zijn best bereid.

Actueel

 
 • 1604 - Barbecueworst Keurslager Paul Wevers met GOUD bekroond!

  Barbecueworst Keurslager Paul Wevers met GOUD bekroond!

  De barbecueworst van Keurslager Paul Wevers uit Maastricht is tijdens de landelijke barbecueworstkeuring van de Vereniging van Keurslagers met goud - het hoogst haalbare - bekroond. Deskundige keurmeesters keurden de barbecueworst op diverse punten en concludeerden dat de ambachtelijke barbecueworst van Keurslager Paul Wevers van hoge kwaliteit is. 

   

   

 • 1603 - Weekaanbieding: gebraden gehakt en kipfilet

  Weekaanbieding: gebraden gehakt en kipfilet

  Weekaanbieding Keurslagerij Paul Wevers

  Wat kookt u vanavond? Dat hoeft niet lastig te zijn als het aan Paul Wevers ligt! Ook deze week heeft hij een paar smakelijke en scherpe aanbiedingen voor u samengesteld. Wat dacht u van gebraden gehakt of overheerlijke kipfilet? Voor 100 gram betaalt u slechts €2,49!

  Alleen deze week, en alleen bij Keurslagerij Paul Wevers!

 • 1601 - Maaltijd van de week: Nasi Goreng

  Maaltijd van de week: Nasi Goreng

  Natuurlijk is er ook deze week weer een heerlijke maaltijd van de week bij Keurslagerij Paul Wevers, namelijk... Nasi goreng! Wederom een smakelijke maaltijd met de nodige verse groenten en vlees, zoals u gewend bent van Paul en zijn team. 

  Alleen deze week, en alleen bij Keurslagerij Paul Wevers!

 • 1601 - De eerste BBQ-worstjes van 2016 zijn al klaar!

  De eerste BBQ-worstjes van 2016 zijn al klaar

  De winterse temperaturen blijven uit. Afgelopen maandag was het zelfs de warmste 25 januari óóit! Het team van Keurslagerij Paul Wevers krijgt nu al zin in de zomer. De eerste BBQ-worstjes zijn inmiddels al klaargemaakt. Kunt u de verleiding ook niet weerstaan om de barbecue weer te gebruiken? Keurslagerij Paul Wevers is er al klaar voor!

 • 1601 - Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Chili con Carne

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Chili con Carne

  Ook in het nieuwe jaar is er natuurlijk een Maaltijd van de Week bij Keurslagerij Paul Wevers: Heerlijk verse maaltijden uit eigen keuken. Exclusief gemaakt door Paul en zijn team en natuurlijk alleen verkrijgbaar bij Keurslager Paul Wevers. 

  Deze week kunt u genieten van heerlijke Chili con Carne. Lekker veel gehakt en natuurlijk met verse groenten. De prijs per 100 gram is € 0,79, daar kunt u het toch niet voor laten? 

  Alleen deze week en alleen bij Keurslagerij Paul Wevers!

 • 1511 - Maaltijd van de Week bij Keurslagerij Paul Wevers

  Maaltijd van de Week bij Keurslagerij Paul Wevers

  Deze week is de Maaltijd van de Week bij Keurslagerij Paul Wevers Konijn op Maastrichtse wijze. Nergens anders zo lekker te krijgen!

  € 4,99 per bout!

 • 1511 - Smullen bij Keurslager Paul Wevers met Pomodorohaasjes en een notenparade

  Smullen bij Keurslager Paul Wevers met Pomodorohaasjes en een notenparade

  Het is deze week weer smullen bij Keurslagerij Paul Wevers! Wat dacht u van een 'Pomodorohaasje': heerlijke varkenshaas bereid met zontomaat, ontbijtspek en tijm? 

  Maar, er is nog meer! Deze week heeft Paul Wevers een heuse notenparade, met diverse producten met verschillende noten zoals notencervelaat en notensalade. Let's go nuts!

 • 1510 - Kip Pilav maaltijd van de week bij Paul Wevers en meer Pulled Pork

  Kip Pilav maaltijd van de week bij Paul Wevers en meer Pulled Pork

  Keurslager Paul Wevers gaat ook deze week gewoon door met het voorschotelen van lekkernijen! Zo is er wegens groot succes opnieuw het broodje Pulled Pork te vinden.

  Daarnaast is er ook deze week een nieuwe Maaltijd van de Week, namelijk Kip Pilav: een heerlijk gerecht met kippendijtjes en een zoete saus met perziken.

  En bekijk die toonbank eens! De vaste bezoekers van Keurslager Paul Wevers wisten het al, het water loopt je al in de mond vanaf het moment dat je binnenkomt!

 • 1510 - Nieuw: Broodje pulled pork bij Keurslager Paul Wevers

  Nieuw: Broodje pulled pork bij Keurslager Paul Wevers

  Het is de trend van dit moment en nu ook te vinden bij Keurslager Paul Wevers: een broodje Pulled Pork. 

  Pulled Pork is langzaam gegaard procureur (mals varkensvlees). Na maar liefst 15 uur in de oven en opgediend op een lekker ambachtelijk broodje, levert dat een onwaarschijnlijk lekkere smaak op.

  Probeer het nu, bij Keurslager Paul Wevers!

 • 1510 - Rookworstseizoen is geopend, 1+1 gratis bij Keurslager Paul Wevers

  Rookworstseizoen is geopend, 1+1 gratis bij Keurslager Paul Wevers

  De zomer is voorbij, maar niet getreurd: dat heeft ook zo zijn positieve kanten. Het rookworstseizoen is weer geopend en dat wordt gevierd bij Keurslager Paul Wevers.

  Nu: 1+1 gratis! Wees er snel bij!

 • 1509 - Keurslager Paul Wevers morgen (16-9) weer open!

  Keurslager Paul Wevers morgen (16-9) weer open!

  Morgen, woensdag 16 september, gaat Keurslager Paul Wevers weer open. Na een welverdiende vakantie staan Paul en zijn team weer fris en fruitig voor u klaar. 

  De deuren zijn vanaf 10:00 uur geopend. Tot morgen allemaal!

 • 1508 - Keurslager Paul Wevers is op vakantie!

  Keurslager Paul Wevers is op vakantie!

  Van maandag 31 augustus tot en met dinsdag 15 september is Keurslagerij Paul Wevers gesloten wegens een welverdiende vakantie. 

  Op woensdag 16 september, vanaf 10:00 uur, bent u weer van harte welkom!

 • 1508 - Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Penne di Tonno

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Penne di Tonno

  Het is vakantie en dan heeft u niet iedere dag zin om zelf uitgebreid te koken. Geen probleem, Keurslager Paul Wevers is er voor u met een nieuwe heerlijke Maaltijd van de Week: Pasta di Tonno!

  De Pasta di Tonno is - de Italiaanssprekenden onder ons hadden het al door - een pasta met heerlijke tonijn, aangevuld met courgette en dat alles lekker samen in een tomatensaus. Genieten!

  Deze week, alleen bij Keurslager Paul Wevers! € 0,89 per 100 gram!

 • 1507 - Maaltijd v/d week en Special bij Keurslager Paul Wevers

  Maaltijd v/d week en Special bij Keurslager Paul Wevers

  Deze week bij Keurslager Paul Wevers: een nieuwe Maaltijd van de Week EN een lekkere special!

  De maaltijd van de week is deze week heerlijke Andijviestamppot! Een beetje afkoeling is lekker, maar lekker verse andijviestamppot midden in juli is nog lekkerder! Moet je geproefd hebben!

  Daarnaast ook deze week, een heerlijke special: Pomodoriworstjes, runderbraadworsten gevuld met Pomodori zon gedroogde tomaatjes en mozzarella. Alleen bij Keurslager Paul Wevers en nergens zo lekker!

  Bekijk de foto's van al dat lekkers!

 • 1507 - Barbecue-held Keurslager Paul Wevers verzorgt weer een succesvolle bruiloft

  Barbecue-held Keurslager Paul Wevers verzorgt weer een succesvolle bruiloft

  Afgelopen zaterdag verzorgde Keurslager Paul Wevers - zeker niet voor de eerste keer - een fantastische barbecue op een grote bruiloft. 

  De barbecue was zeer geslaagd, met natuurlijk lekker vlees en vis en heerlijk verse salades waar iedereen zeer enthousiast over was. Al met al een bijzonder geslaagde dag voor iedereen.

  Bekijk de foto's!

 • 1507 - Salade van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Pasta carbonara salade

  Salade van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Pasta carbonara salade

  Bij Keurslager Paul Wevers is het weer tijd voor een maalti.. nee daar is het veel te warm voor. Tijd voor een SALADE van de week!

  Deze week speciaal voor u: Pasta Carbonara salade uit de keuken van Paul Wevers. Heerlijke frisse salade, met alleen maar verse groenten en een verrukkelijke dressing. Heerlijk met dit warme weer!

 • 1506 - Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Goulash (met gratis rijst!)

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Goulash (met gratis rijst!)

  Geen zin om zelf te koken, maar wél zin in een verse, zelfgemaakte maaltijd? Keurslager Paul Wevers heeft weer een Maaltijd van de Week: Goulash, mét gratis rijst!

  De goulash is gemaakt op authentieke wijze, met lekker veel runderpoulet. En niet zomaar rundvlees. Deze goulash bevat vlees van het ras 'Ardens Witblauw', topkwaliteit vlees dat bekend staat om zijn heerlijke smaak.

  Dus, snel naar Paul Wevers! Alleen deze week, € 1,39 per 100 gram!

 • 1506 - Cyril van Keurslager Paul Wevers in de prijzen met zijn 'Mestreechs Zoervleis'

  Cyril van Keurslager Paul Wevers in de prijzen met zijn 'Mestreechs Zoervleis'

  Cyril Wevers is in de prijzen gevallen bij een vakwedstrijd van SVO Vakopleiding Food. In de categorie 'Het Lekkerste Streekproduct' won Cyril met zijn Mestreechs Zoervleis goud!

  Wij wisten het natuurlijk al lang: in de keuken van Keurslager Paul Wevers, waar Cyril samen met zijn vader Paul werkt, wordt alleen maar topkwaliteit afgeleverd. Het is dan ook voor ons misschien geen verrassing, maar tegelijkertijd wél bijzonder knap, dat er nu ook weer erkenning komt van buitenaf. Wij feliciteren Cyril dan ook met deze mooie prestatie!

 • 2506 - Keurslager Paul Wevers klaar voor barbecueweer!

  Keurslager Paul Wevers klaar voor barbecueweer!

  Er komen een paar heerlijk warme dagen aan. Dat betekent dat er weer volop gebarbecued kan worden! Keurslager Paul Wevers is er - net als u - helemaal klaar voor. Kom snel langs voor heerlijk vlees en verse salades!

 • 1505 - Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Chili Con Carne

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Chili Con Carne

  En daar is weer iets lekkers uit de keuken van Keurslager Paul Wevers: de Maaltijd van de Week, Chili con carne!

  Geen zin om zelf te koken? Of gewoon juist zin in iets extra lekkers, dat ook nog eens snel klaar is? Probeer de heerlijke Chili con carne van Keurslager Paul Wevers. Natuurlijk met lekker veel vlees én verse groente!

  Deze week, 500 gram voor slechts € 3,95

  (En wederom niet vergeten: de Daalhof Deal voor liefst € 5,00 korting!)

 • 1505 - Nu bij Keurslager Paul Wevers: Steak bearnaise

  Nu bij Keurslager Paul Wevers: Steak bearnaise

  Keurslager Paul Wevers heeft wel iets heel lekkers deze week in petto voor u: Steak Bearnaise. 

  Deze malse entrecote heeft een verrassende, frisse vulling van dragon, knoflook en een bearnaise saus. Even 2 minuutjes bakken aan beide kanten en u weet werkelijk niet wat u proeft!

  Deze week is tevens de laatste week van de Daalhof Deal bij Keurslager Paul Wevers. Profiteer dus snel van € 5,00 korting op uw aankoop: ideaal om deze heerlijke verwennerij in huis te halen!

 • 1504 - Drie vragen aan.. Paul Wevers (Keurslager)

  Drie vragen aan.. Paul Wevers (Keurslager)

  In deze nieuwe editie van de rubriek 'Drie vragen aan..' spreken we met Keurslager Paul Wevers!

  Hij vertelt over wat het nu precies inhoudt om 'Keurslager' te zijn, over zijn bijzondere samenwerking met zijn zoon Cyril en natuurlijk mogen tips voor het aankomende barbecue-seizoen niet ontbreken!

  'Het samenwerken met Cyril is heel bijzonder, waar ik eigenlijk nooit rekening mee heb gehouden. We hebben een heel goede verstandhouding.  Hij is heel enthousiast en doet ook de slagersopleiding.'

  Lees snel verder!

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Goulash met gratis Rijst

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Goulash met gratis Rijst

  Deze week is de maaltijd van de week bij Keurslager Paul Wevers Goulash met GRATIS rijst!

  Bij aankoop van een lekkere portie goulash van Keurslager Paul Wevers krijgt u alleen deze week een bakje rijst GRATIS erbij. Zo heeft u meteen een volledige maaltijd in huis!

  De goulash komt uit eigen keuken en is gemaakt met lekker vers vlees en verse groenten.

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Scampi Salade

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Scampi Salade

  De Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers is deze week heel bijzonder: het is namelijk een Salade van de Week. De overheerlijke Scampi Salade is de hele week exclusief verkrijgbaar bij Paul Wevers. 

  De Scampi Salade is natuurlijk gemaakt met verse scampi's, zo van de visboer. De salade is heerlijk fris dankzij de ananasblokjes. Een absolute aanrader!

  Deze week Scampi Salade: € 2,45 per 100 gram!

 • Maaltijd van de week bij Keurslager Paul Wevers: Kippenragout (1)

  Maaltijd van de week bij Keurslager Paul Wevers: Kippenragout

  Keurslager Paul Wevers heeft weer een nieuwe Maaltijd van de Week voor u in petto: lekkere Kippenragout!

  De kippenragout van Keurslager Paul Wevers is met liefde gemaakt in eigen keuken, met kippendij en zelfgetrokken kippenbouillon. Bij aankoop van 500 gram, ontvangt u bovendien twee gratis pasteibakjes. Zo kunt u snel aan tafel, om te genieten van deze lekkernij.

  Deze week: Kippenragout € 1,39 per 100 gram!

 • 20150317 - Keurslager Paul Wevers viert de heropening van Lidl Daalhof

  Keurslager Paul Wevers viert de heropening van Lidl Daalhof - 10% Korting!

  Zoals u ongetwijfeld weet is morgen, 18 maart, de feestelijke heropening van Lidl Daalhof. Keurslagerij Paul Wevers viert mee!

  Op vertoon van uw kassabon van Lidl, ontvangt u deze hele week bij Keurslager Paul Wevers 10% korting op al uw aankopen!

  Des te meer reden om deze week een volledig rondje Winkelcentrum Daalhof te maken! Tot deze week!

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Babi Pangang

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Babi Pangang

  Het is weer dinsdag en u weet wat dat betekent: een gloednieuwe Maaltijd van de Week bij keurslager Paul Wevers. Net als vorige week blijven we ook dit keer in de Oosterse sferen, met heerlijke Babi Pangang!

  Wilt u snel een lekkere maaltijd op tafel zetten deze week? Probeer dan het lekker gebakken babi pangang vlees van uw keurslager Paul Wevers. U hoeft er enkel zelf nog rijst bij te koken en het grote genieten kan beginnen!

  Deze week, 100 gram voor slechts € 1,39!

 • 1503 - Gebraden Gehakt, vers gemaakt bij Keurslager Paul Wevers

  Gebraden Gehakt, vers gemaakt bij Keurslager Paul Wevers

  Ook voor het beste broodbeleg van eigen fabrikaat moet u bij Keurslagerij Paul Wevers zijn. 

  Vandaag heeft Paul weer gebraden gehakt gemaakt. Nergens zo lekker als bij keurslagerij Paul Wevers!

  Gemaakt van het smakelijke DUROC D'OLIVES varkensvlees.

  Bekijk snel de foto's, maar probeer vooral dat heerlijke gebraden gehakt zelf eens!

 • 1503 Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Nasi Goreng

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Nasi Goreng

  Keurslager Paul Wevers is van alle markten thuis. Ook voor de Aziatische keuken draait Paul zijn hand niet om en dat resulteert deze week in een nieuwe heerlijke Maaltijd van de Week: Nasi Goreng!

  Het welbekende gerecht, voor velen een favoriet, is door Paul heerlijk klaargemaakt boordevol verse groenten en natuurlijk met lekker veel vlees. Een lekker bord nasi is natuurlijk niet compleet zonder lekkere saté. Geen nood, ook daarvoor kunt u terecht bij Keurslager Paul Wevers, zowel kip- als varkenssaté zijn verkrijgbaar!

  De nasi goreng kost deze week slechts € 4,49 per 500 gram. Niet te missen!

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Ambachtelijke Lasagne

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Ambachtelijke Lasagne

  Het is weer tijd voor een heerlijke maaltijd van de week bij Keurslager Paul Wevers. Net als iedere week hebben Paul en zijn team zich weer ingespannen om voor u een heerlijke maaltijd te bereiden vol verse ingrediënten: ambachtelijke lasagne. 

  Deze lasagne is bereid met lekker veel vlees en natuurlijk met verse pastavellen. U hoeft de lasagne slechts op te warmen en u kunt in recordtempo genieten van een heerlijke maaltijd. 

  Deze overheerlijke lasagne is deze heel week de Maaltijd van de Week. 100 gram, voor slechts € 1,49. Kunt u niet laten voorbijgaan, toch?

 • 1502 Speciale carnaval week-aanbiedingen bij Paul Wevers!

  Speciale carnaval week-aanbiedingen bij Paul Wevers!

  Carnaval komt nu echt snel dichterbij. Heeft u er ook al zo'n zin in?

  Speciaal voor de gelegenheid heeft Keurslager Paul Wevers heerlijke kant-en-klare maaltijden als weekaanbieding. Dan hoeft u niet zelf koken maar kunt u wél lekker eten tijdens de vastelaovend! Ideaal toch? Snel naar Paul Wevers dus!

  Klik snel verder voor alle aanbiedingen!

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Beenham in champignon roomsaus

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Beenham in champignon roomsaus

  Ook deze week heeft Keurslager Paul Wevers weer een overheerlijke maaltijd van de week: Ambachtelijk bereide Beenham in een verrukkelijke champignon roomsaus. 

  Zoals u van Paul gewend bent is ook deze maaltijd in eigen keuken bereid, met uitsluitend verse ingrediënten. Lekker!

  Deze week 100 gram voor slechts € 1,49!

 • 1501 - De Weurs vaan Klara bij Keurslager Paul Wevers!

  De Weurs vaan Klara bij Keurslager Paul Wevers!

  Keurslager Paul Wevers kreeg deze week bezoek van niemand minder dan de Hertog van cv de Mineurs, Dave de 1e. De gelegenheid? De Weurs Vaan Klara!

  undefined

  De Weurs vaan Klara is natuurlijk een verwijzing naar het carnavalsliedje van Maastricht 2015 'Wee bringk nog ‘n weurs nao Klara', gezongen door Eric Cruts. 

  Wie brengt de worst naar Klara, zodat we allemaal kunnen genieten van goed weer met carnaval? Of eet u 'm liever zelf op?

  Nu bij Keurslager Paul Wevers: de Weurs vaan Klara, voor maar € 4,95!

 • 1501 - Special van de week bij Keurslager Paul Wevers: Porchttina

  Special van de week bij Keurslager Paul Wevers: Porchttina

  Deze week heeft Keurslager Paul Wevers wel een heel lekkere special van de week! Porchttina, een mini porchetta met echte rozemarijn, tijm en zoete tomaatjes. Echte Italiaanse smaken! En speciaal voor u een kijkje in de keuken, hoe Paul persoonlijk deze lekkernijen voor u heeft gemaakt!

 • 1501 - Keurslager Paul Wevers zoekt medewerkster slagerij

  Keurslager Paul Wevers zoekt medewerkster slagerij

  Op zoek naar een (bij)baan? Keurslager Paul Wevers is op zoek naar een medewerkster voor de slagerij, voor drie dagen per week. De minimum leeftijd is 17 jaar. 

  Iets voor jou? Loop dan even binnen bij de slagerij, of bel: 043-343 7363

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Winterse Roerbakschotel

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Winterse Roerbakschotel

  Het is koud en guur buiten en deze week heeft Keurslager Paul Wevers een Maaltijd van de Week die daar perfect bij past: Winterse roerbakschotel. 

  Deze heerlijke maaltijd kunt u zelf thuis snel en gemakkelijk opwarmen en zo heeft u in recordtempo een heerlijk maaltje op tafel staan. De roerbakschotel is gemaakt met ambachtelijke rookworst (lekker!) en heerlijk verse groenten. Eet smakelijk!

  Deze week: 100 gram voor slechts € 1,49!

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Kip Bonen Schotel

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Kip Bonen Schotel

  Ook in 2015 heeft Keurslager Paul Wevers natuurlijk iedere week een lekkere Maaltijd van de Week. En we beginnen het jaar goed met een overheerlijke Kip Bonen Schotel. 

  De Kip Bonen Schotel is met liefde gemaakt door Paul Wevers en zijn team, natuurlijk in eigen keuken. Lekkere kip met heerlijk verse groenten. 

  Deze week 500 gram, voor een mooi prijsje van € 6,98.

 • 1412 Openingstijden Keurslager Paul Wevers tijdens de feestdagen

  Openingstijden Keurslager Paul Wevers tijdens de feestdagen

  Tijdens de aankomende feestdagen zijn de openingstijden van Keurslager Paul Wevers als volgt:

                                                                  

  Dag Openingstijden
  Maandag 22-12-2014 08:30 - 18:00
  Dinsdag 23-12-2014 09:00 - 18:00
  Woensdag 24-12-2014 08:00 - 15:00
  Donderdag 25-12-2014 Gesloten
  Vrijdag 26-12-2014 Gesloten
  Zaterdag 27-12-2014 Gesloten
  Maandag 29-12-2014 08:30 - 18:00
  Dinsdag 30-12-2014 09:00 - 18:00
  Woensdag 31-12-2014 08:00 - 15:00
  Donderdag 1-1-2015 Gesloten
  Vrijdag 2-1-2015 10:00 - 18:00
  Zaterdag 3-1-2015 08:00 - 16:00

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Duroc Sukade

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Duroc Sukade

  Deze week heeft Keurslager Paul Wevers weer een smakelijke Maaltijd van de Week voor u in petto: Duroc Sukade met overheerlijke wildsaus. 

  Duroc Sukade wordt gemaakt van het Duroc-varken. De Duroc Sukade van Paul Wevers is bereid met een lekkere wildsaus. Past perfect bij het winterseizoen en is lekker snel klaar!

  Deze week 100 gram voor slechts €1,49

   

   

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Boerenkool Stamppot

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Boerenkool Stamppot

  Het wordt flink kouder, de winter komt er nu echt aan. En daar hoort natuurlijk ouderwets lekkere stamppot bij! Deze week daarom bij Keurslager Paul Wevers, een toepasselijke Maaltijd van de Week: Boerenkool Stamppot.

  Zoals u gewend bent is ook deze maaltijd lekker uit eigen keuken met verse ingrediënten (met lekker gebakken spekjes!), voor een scherpe prijs. 

  Deze week 100 gram voor slechts €0,89! Niet te missen!

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Kippenragout

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Kippenragout

  Het is vandaag weer dinsdag en dat betekent natuurlijk een nieuwe Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers.

  Deze week is de Maaltijd van de Week heerlijke kippenragout uit eigen keuken! Zo lekker als bij Paul Wevers krijg je het nergens!

  Deze week: Kippenragout, 100 gram voor slechts € 1,39. Alleen bij Keurslager Paul Wevers.

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Luikse Balletjes

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Luikse Balletjes

  Houdt u ook zo van Luikse Balletjes (of 'Ballekes' zoals ze bij onze zuiderburen zeggen)? Dan bent u deze week bij Keurslager Paul Wevers aan het goede adres.

  De Luikse Balletjes zijn vers bereid in de eigen keuken door Paul en zijn team, natuurlijk naar een authentiek recept. Je weet niet wat je proeft! 

  Deze week: Luikse Balletjes, voor slechts € 0,99 per 100 gram. Alleen bij Keurslager Paul Wevers.

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Konijn op Maastrichtse wijze

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Konijn op Maastrichtse wijze

  Natuurlijk is er ook deze week weer een heerlijke Maaltijd van de Week bij uw favoriete slager, Keurslager Paul Wevers. Deze week kunt u onvervalst genieten van konijn op Maastrichtse wijze. De konijnenbouten zijn met zorg én verse ingrediënten bereid, zoals u van Paul Wevers gewend bent, natuurlijk met een heerlijke saus. 

  Deze week: Konijnenbouten op Maastrichtse wijze voor slechts € 4,99 per stuk

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Heerlijke Ovenschotel

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Heerlijke Ovenschotel

  Deze week natuurlijk weer een nieuwe Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: een heerlijke ovenschotel met aardappelpartjes, gehakt, prei en spitskool, met een lekker gegratineerd korstje. Natuurlijk is ook deze maaltijd zoals altijd volledig zelfgemaakt door Keurslager Paul Wevers, in eigen keuken met enkel verse ingrediënten.

  Deze week: 500 gram heerlijke ovenschotel voor slechts € 4,49

 • Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Chili con Carne

  Maaltijd van de Week bij Keurslager Paul Wevers: Chili con Carne

  Deze week is Chili Con Carne de maaltijd van de week bij Keurslager Paul Wevers. Zoals u gewend bent van Keurslager Paul Wevers zijn de maaltijden altijd heerlijk vers bereid in eigen keuken met enkel verse ingrediënten.

  Deze week: 500 gram Chili Con Carne voor slechts € 3,95..

Meer nieuwsberichten

Locatie

Route

Openingstijden

                                                        

Maandag     Gesloten  
Dinsdag     9:00 - 18:00    
Woensdag     8:30 - 18:00    
Donderdag     8:30 - 18:00    
Vrijdag     8:30 - 18:00    
Zaterdag     8:00 - 16:00    
Zondag     Gesloten    

Keurslager Paul Wevers

Herculeshof 13
6215 BC Maastricht

T: 043 343 7363
F: