Keurslager Paul Wevers

Paul Wevers
Slager

Drie vragen aan.. Paul Wevers (Keurslager)

In deze nieuwe editie van de rubriek 'Drie vragen aan..' spreken we met Keurslager Paul Wevers!

Hij vertelt over wat het nu precies inhoudt om 'Keurslager' te zijn, over zijn bijzondere samenwerking met zijn zoon Cyril en natuurlijk mogen tips voor het aankomende barbecue-seizoen niet ontbreken!

1. Paul, jij bent officieel 'Keurslager', wat betekent dat nou precies dat je Keurslager?

De Vereniging van Keurslagers, is zoals de naam al zegt een vereniging waar je lid van kunt worden, mits je aan hun strenge eisen voldoet.

We worden jaarlijks diverse malen  gekeurd op assortiment, kwaliteit, hygiëne en bacteriologische gesteldheid van onze producten. Daarnaast krijgen we adviezen, recepturen en acties aangeboden om ons te kunnen onderscheiden van onze concurrenten.

2. Je werkt dagelijks samen met je zoon Cyril in de slagerij. Hoe bijzonder is het voor jou om zo je kennis te kunnen overdragen? 
Het samenwerken met Cyril is heel bijzonder, waar ik eigenlijk nooit rekening mee heb gehouden. We hebben een heel goede verstandhouding.  Hij is heel enthousiast en doet ook de slagersopleiding.
Zijn passie ligt in het traiteur gedeelte van mijn zaak. Dit is sowieso een heel belangrijk gedeelte in de winkel. Hij maakt alle kant en klare gerechten en salades die we verkopen.
3. Het barbecue seizoen komt er weer aan. Is dat iets waar jullie naar uit kijken? En heb je nog tips voor mensen die zelf het perfecte stukje vlees willen bakken?

Het barbecue seizoen is het leukste seizoen van het jaar. Het lijkt of iedereen er blij van wordt. We doen dan ook veel feesten en partijen met bediening.

Ook hier maken we alle vleesspecialiteiten en heerlijke salades zelf. Je proeft duidelijk dat we 1e kwaliteit vlees gebruiken. Mijn advies is om een niet te hoog vuur te gebruiken en ons vlees hoeft maar heel kort op de barbecue, en zal dan ook niet verbranden. Onze salades maken we van verse groentes en heerlijke dressings, ook daar komen onze klanten steeds op terug.

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving