Keurslager Paul Wevers

Paul Wevers
Slager

Barbecueworst Keurslager Paul Wevers met GOUD bekroond!

De barbecueworst van Keurslager Paul Wevers uit Maastricht is tijdens de landelijke barbecueworstkeuring van de Vereniging van Keurslagers met goud - het hoogst haalbare - bekroond. Deskundige keurmeesters keurden de barbecueworst op diverse punten en concludeerden dat de ambachtelijke barbecueworst van Keurslager Paul Wevers van hoge kwaliteit is. 

Ambachtelijke bekroning

Keurslager Paul Wevers is bijzonder trots op deze uitslag: ‘De barbecueworst is een favoriet in mijn barbecue-assortiment en daarom wil ik altijd de beste kwaliteit garanderen. We maken onze barbecueworsten met de grootste zorg en gebruiken hiervoor de beste grondstoffen’, aldus de ondernemer. De keurmeesters hebben dit ook geproefd en onder andere gekeken of de barbecueworst de juiste ‘bite’, kleur, samenstelling, geur en smaak heeft. De barbecueworst van Keurslager Paul Wevers voldoet aan alle eisen en is volgens de jury daarom ‘goud’ waard. Een perfecte én erg lekkere ambachtelijke Keurslager barbecueworst volgens de jury, de barbecueheld van deze zomer!

Start barbecueseizoen

‘Weer of geen weer: onze barbecueworsten zijn niet alleen lekker op de barbecue maar ook altijd lekker in de pan’, vertelt de ondernemer trots. Naast de barbecueworst kan de klant natuurlijk ook bij ons terecht voor heerlijke spiesen, burgers, groot vlees en heerlijke zomerse maaltijd salades om het barbecuefeest deze zomer compleet te maken!’, sluit de ondernemer trots af.

 undefined

undefined

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving