Paulissen Bakkerijen

Team Paulissen Bakkerijen Daalhof
Bakker

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

Filiaal Daalhof is de plek waar het allemaal begon. Fred en Marleen Paulissen staan in 1981 als mede-initiatiefnemer aan de basis van bakkerijformule ’t Bakhoes, die dagelijks worden bevoorraad door franchisegever Erkens Bakkerijen. De toenemende groei van het aantal klanten zorgt ervoor dat filiaal Daalhof in 1992 verhuist van Herculeshof 13 naar Herculeshof 7, met een dubbele vloeroppervlakte. Niet veel later is in de winkel een aparte broodjescorner gebouwd, waar dagelijks heerlijke verse belegde broodjes worden gemaakt. In 2003 wordt warme bakker Duchateau in Malberg overgenomen en omgedoopt tot Bakkerij Paulissen. In 2005 wordt er afscheid genomen van leverancier Erkens Bakkerijen en zijn in de winkels alleen nog producten uit de eigen bakkerij te vinden.

Filiaal Daalhof is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip voor de inwoners van Daalhof, Wolder, Hazendans en Belfort en behoort tot de top drie van de best lopende filialen van Paulissen Bakkerijen.

Actueel

 
 • 1701 - Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen - week 7

  Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen - week 7

  Paulissen Bakkerijen heeft ook deze week (7) weer een scherp geprijsde vlaai van de week en verrassing van de bakker. Voor deze week is dit een heerlijke kersenvlaai voor €8,95. Daarnaast verrassen onze bakkers u deze week met suikerwafels, 3 stuks voor €2,50. Dat is smullen!

 • 1611 - Nonnevotten en Ganachetaart bekroond met goud!

  Nonnevotten en Ganachetaart bekroond met goud!

  Begin november zijn zowel de Nonnevotten als de Ganache taart van Bakkerij Paulissen bekroond met Goud! Bakkerij Paulissen nam deze eervolle bekroning in ontvangst naar aanleiding van een beoordeling door het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in Wageningen, hét kennis- en adviescentrum voor bakkerij waar ruim 100 jaar keuringen worden uitgevoerd.

 • 1602 - Specialiteiten Vastelaovend bij Paulissen Bakkerijen

  Specialiteiten Vastelaovend bij Paulissen Bakkerijen

  Nog maar even en de vasteloavend barst weer uit in Limburg! Lekker feesten tot Aswoensdag, waarbij ook de innerlijke mens verzorgd dient te worden. Wij zorgen in ieder geval voor 2 specialiteiten die alleen tijdens het carnavalsseizoen worden gemaakt!

 • 1601 - Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Paulissen Bakkerijen heeft ook deze week weer een scherp geprijsde vlaai van de week en verrassing van de bakker.

  Voor deze week is dit de heerlijke Kersenvlaai voor de prijs van € 8,95 en verrassen onze bakkers u met 2 stuks Linzenstukjes voor slechts € 2,45.

  Kortom, genoeg redenen om naar Paulissen Bakkerijen te gaan!

 • 1509 - Proef, Spaar en Vaar met Paulissen Bakkerijen

  Proef, Spaar en Vaar met Paulissen Bakkerijen

  Spaar nu voor een hoge korting op een leuke boottocht op de Maas in en rondom Maastricht.

  Al 12,5 jaar genieten de passagiers van Rederij Stiphout van de kwaliteitsproducten van Paulissen Bakkerijen. Speciaal voor alle klanten van Paulissen Bakkerijen is er nu een spaaractie voor een hoge korting op de boottochten van Rederij Stiphout. Dat is dus dubbel genieten! Lees snel verder!

 • 1507 - De Frozen Elsa taart, nu verkrijgbaar bij Paulissen Bakkerijen!

  De Frozen Elsa taart, nu verkrijgbaar bij Paulissen Bakkerijen!

  Paulissen Bakkerijen heeft nu een wel heel speciale taart in het assortiment: De Frozen Elsa taart, natuurlijk naar de razend populaire Disney film. Leuk voor jong én oud!

  De taart ziet er bovendien niet alleen mooi uit, ook wist Paulissen Bakkerijen een aantal sublieme smaken toe te voegen aan het toch al rijke assortiment. 

  De taart is te bestellen in alle filialen en verkrijgbaar vanaf € 24,95. De voorbeeldtaart op de foto is goed voor 15-18 personen en kost € 39,95.

  Klik snel verder voor de grote foto!

 • 1507 - Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Paulissen Bakkerijen heeft ook deze week weer een scherp geprijsde vlaai van de week en verrassing van de bakker.

  Voor deze week is dit de heerlijke Kersenvlaai voor de prijs van € 8,95 en verrassen onze bakkers u met 2 stuks Plaatcake Framboos voor slechts € 2,50, of een stokbrood (wit) voor slechts € 1,10!

  Kortom, genoeg redenen om naar Paulissen Bakkerijen te gaan!

 • 1504 - Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Paulissen Bakkerijen heeft ook deze week weer een scherp geprijsde vlaai van de week en verrassing van de bakker.

  Voor deze week is dit de heerlijke Kruimel puddingvlaai voor de prijs van € 8,95 en verrassen onze bakkers u met 2 stuks Plaatcake Perzik voor slechts € 2,50!

 • 1504 - Spelt- en desembrood van Paulissen Boulangerie nu ook verkrijgbaar in filiaal Daalhof

  Spelt- en desembrood van Paulissen Boulangerie nu ook verkrijgbaar in filiaal Daalhof

  Alweer bijna 1 jaar geleden heeft Paulissen Bakkerijen onder de naam Paulissen Boulangerie haar 9de filiaal geopend in winkelcentrum De Leim in Heer.

  Een van de nieuwe producten die Paulissen Boulangerie aan haar assortiment heeft toegevoegd is het spelt- en desem brood. De populariteit en het succes van deze nieuwe producten heeft ervoor gezorgd dat de dagverse en op ambachtelijke wijze gemaakte broden nu ook in filiaal Daalhof verkrijgbaar zijn.

  Lees snel verder voor meer informatie over dit bijzondere brood!

 • 1503 - Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Paulissen Bakkerijen heeft ook deze week weer een scherp geprijsde vlaai van de week en verrassing van de bakker.

  Voor deze week is dit de heerlijke Kersen Victoriavlaai voor de prijs van € 12,95 en verrassen onze bakkers u met 2 stuks Plaatcake Perzik voor slechts € 2,50!

 • 1502 - Paulissen Bakkerijen houdt wel van een feestje!

  Paulissen Bakkerijen houdt wel van een feestje!

  Onlangs heeft een groep enthousiaste tieners een leerzaam, maar zeker niet minder gezellig verjaardagsfeestje gevierd.

  Onder leiding van een ervaren bakker hebben zij de workshop vlaaien en koekjes bakken gevolgd. De resultaten mogen er zijn!

  Kijk snel verder voor de foto's!

   

 • 20150323 Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen

  Paulissen Bakkerijen heeft ook deze week weer een scherp geprijsde vlaai van de week en verrassing van de bakker.

  Voor deze week is dit de heerlijke Kruimel Puddingvlaai voor de prijs van € 8,95 en verrassen onze bakkers u met 2 stuks Zwarte Pruimen Linzenstukjes voor slechts € 2,50!

 • 1501 - Nieuw bij Paulissen Bakkerijen: De Zweretige Vinger

  Nieuw bij Paulissen Bakkerijen: De Zweretige Vinger

  In de aanloop naar carnaval heeft Paulissen Bakkerijen een speciaal product in het assortiment, te weten de Zweretige vinger. 

  Deze met feuilletédeeg (roomboter korstdeeg) gemaakte hoorntjes zijn gevuld met gele room en afgewerkt met een carnavalsversiering. De naam Zweretige vinger is afgeleid uit de gelijkenis met een zwerende (de gele room lijkt op de pus) vinger (het hoorntje lijkt op een dikker wordende vinger). 

  Nu verkrijgbaar! 2 stuks voor € 2,50!

 • 1501 - Paulissen Bakkerijen introduceert: het Zoervleis Bruudsje

  Paulissen Bakkerijen introduceert: het Zoervleis Bruudsje

  Paulissen Bakkerijen introduceert een hele nieuwe lekkernij die alleen bij Paulissen Bakkerijen verkrijgbaar is: Het Zoervleisbruudsje. 

  Met trots introduceren wij vanaf donderdag 29 januari een geheel nieuw product gebaseerd op een typisch Limburgs ingrediënt. Het zoervleisbruudsje is gemaakt van roomboter korstdeeg en is gevuld met het overheerlijke zuurvlees van Vleeshandel Kusters uit Margraten. Lekker warm uit de oven komt het broodje het best tot z'n recht, maar ook koud is het zoervleisbruudsje niet te versmaden. 

  De prijs per stuk is € 1,75 en ter introductie geldt in de periode 29 januari t/m 15 februari de speciale prijs van 4 stuks voor € 5,95.

 • 201412 Openingstijden Paulissen Bakkerijen tijdens de feestdagen

  Openingstijden Paulissen Bakkerijen tijdens de feestdagen

  Tijdens de aankomende feestdagen zijn de aangepaste openingstijden van Paulissen Bakkerijen in Winkelcentrum Daalhof als volgt:

                                                                 

  Dag Openingstijden
  Woensdag 24-12-2014 08:00 - 16:00
  Donderdag 25-12-2014 Gesloten
  Vrijdag 26-12-2014 Gesloten
  Zaterdag 27-12-2014 08:00 - 16:00
  Woensdag 31-12-2014 08:00 - 16:00
  Donderdag 1-1-2015 Gesloten
  Vrijdag 2-1-2015 8:30 - 18:00

 • 20141215 Nieuwe samenstelling verkoopteam Paulissen Bakkerijen

  Nieuwe samenstelling verkoopteam Paulissen Bakkerijen Daalhof

  Met ingang van december 2014 is de samenstelling van het verkoopteam van filiaal Daalhof gewijzigd. Aan het bestaande team is Sabine op den Oordt toegevoegd in de functie van Filiaalleider en zal de functie van 1ste Verkoper door Diana Korpershoek worden ingevuld. Beide medewerkers hebben ruime ervaring opgedaan in filiaal Malberg en gaan met veel energie van start in Daalhof.

 • Speciaal voor u gemaakt...

  Speciaal voor u gemaakt...

  Op zaterdag 8 november is de ‘dag van de klant’ waarop u als zeer gewaardeerde klant met een warme glimlach en een kleine attentie door de winkeliers van Winkelcentrum Daalhof in de bloemetjes wordt gezet. Dit jaar zullen Fred en Marleen Paulissen de eigenaren van familiebedrijf Paulissen Bakkerijen persoonlijk aanwezig zijn om u een speciaal voor u gebakken attentie te overhandigen. Graag tot as. zaterdag!

 • 141015 Herrefsbroed

  Nieuw seizoensbrood bij Bakkerij Paulissen: Herrefsbroed

  De herfst is weer in volle gang, voor ons het moment om het nieuwe seizoensbrood aan te kondigen: HERREFSBROED.

  Wegens het succes van het pompoenpittenbrood de afgelopen jaren en de positieve reacties van onze klanten die wij hierop hebben mogen ontvangen, bakken wij ook deze herfst weer hetzelfde seizoensbrood.

Meer nieuwsberichten

Locatie

Route

Openingstijden

                                                        

Maandag     8:30 - 18:00    
Dinsdag     8:30 - 18:00    
Woensdag     8:30 - 18:00    
Donderdag     8:30 - 18:00    
Vrijdag     8:30 - 18:00    
Zaterdag     8:00 - 16:00    
Zondag     Gesloten    

Paulissen Bakkerijen

Herculeshof 7
6215 BB Maastricht

T: 043 343 51 41
F: 043 390 09 21

E: