Paulissen Bakkerijen

Team Paulissen Bakkerijen Daalhof
Bakker

Spelt- en desembrood van Paulissen Boulangerie nu ook verkrijgbaar in filiaal Daalhof

Alweer bijna 1 jaar geleden heeft Paulissen Bakkerijen onder de naam Paulissen Boulangerie haar 9de filiaal geopend in winkelcentrum De Leim in Heer.

Een van de nieuwe producten die Paulissen Boulangerie aan haar assortiment heeft toegevoegd is het spelt- en desem brood.

Desem is een natuurlijk rijsmiddel voor brood dat al rond 3000 v.C. werd gebruikt in oud-Egypte. Desems bestaan uit bloem, water, en twee micro-organismen: melkzuurbacteriën en wilde gist. De wilde gist wordt door de lucht verspreid of is aanwezig in de grondstof zelf. Vooral de karakteristieke en authentieke smaak van desem is kenmerkend.

Spelt is een eenjarige plant uit de grassenfamilie uit het geslacht tarwe. Spelt wordt beschouwd als een primitieve tarwesoort en kent als graansoort die reeds 7000 v.Chr. werd verbouwd, een rijke geschiedenis.

Hoewel de voedingswaarde van spelt en tarwe nauwelijks van elkaar verschillen heeft speltbrood een iets betere bron van onverzadigde vetzuren. Maar bovenal wordt speltbrood vrijwel uitsluitend gebakken door échte bakkers, die naast de liefde voor het vak ook nog eens hun ambachtelijke vakmanschap meebrengen.

De populariteit en het succes van deze nieuwe producten heeft ervoor gezorgd dat de dagverse en op ambachtelijke wijze gemaakte broden nu ook in filiaal Daalhof verkrijgbaar zijn.

undefined

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving