Paulissen Bakkerijen

Team Paulissen Bakkerijen Daalhof
Bakker

Specialiteiten Vastelaovend bij Paulissen Bakkerijen

Nog maar even en de vasteloavend barst weer uit in Limburg! Lekker feesten tot Aswoensdag, waarbij ook de innerlijke mens verzorgd dient te worden. Wij zorgen in ieder geval voor 2 specialiteiten die alleen tijdens het carnavalsseizoen worden gemaakt!

  • Tijdens het uitroepen van de nieuwe stadsprins van Maastricht in 2014 op de Markt in Maastricht koos Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers het uitroepthema "De zweretege vinger". Deze vergeten lekkernij wordt sinds toen in de aanloop naar carnaval in onze winkels verkocht. Het roomboter korstdeeghoortje welk is gevuld met heerlijke bakkersroom is t/m carnavalszondag 7 februari 2016 in de aanbieding per 2 stuks voor € 2,50.

  • Vorig jaar introduceerden wij een geheel nieuw hartig product gebaseerd op een typisch Limburgs ingrediënt. Het zoervleisbruudsje is gemaakt van roomboter korstdeeg en is gevuld met het overheerlijke zuurvlees van Vleeshandel Kusters uit Margraten. Lekker warm uit de oven komt het broodje het best tot z'n recht, maar ook koud is het zoervleisbruudsje niet te versmaden

    De prijs per stuk is € 1,75 en t/m 7 februari a.s. geldt de speciale prijs van 4 stuks voor € 5,95.

 

undefined

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving