Prima Daalhof

Bianca Haan
Eigenaar

Drie Vragen aan.. Bianca van Prima Daalhof!

Een nieuw gezicht in Winkelcentrum Daalhof: Bianca Haan van de nieuwe zaak Prima Daalhof. Bent u er al geweest? Het is in elk geval de hoogste tijd om even kennis te maken! In deze eerste uitvoering van onze nieuwe rubriek 'Drie vragen aan...', spraken wij Bianca. 

1. Je bent een nieuwe gezicht hier in Winkelcentrum Daalhof. Kun je ons wat meer vertellen over wie je bent, en hoe je hier bent terecht gekomen?

Hallo allemaal, Ik ben Bianca Haan, onderneemster van de Prima Daalhof, gelegen in het winkelcentrum Daalhof, Ik woon samen met Eric en heb een prachtige zoon.

Het leven bestaat uit uitdagingen. Na een baan op te geven( na 15 jaar) bij een supermarkt, wilde ik de uitdaging voor me zelf aangaan en niet te blijven stil staan. Stil staan betekent achteruitgang!

In de huidige economische omstandigheden is het nu een ultieme uitdaging om op een zaak neer te zetten en te houden, maar dat gaat me lukken in samenwerking met mijn familie, winkeliers en de bewoners van Daalhof, Belfort en de Hazendans om Prima Daalhof een kans te gunnen en klaar te staan voor mijn klanten naar de toekomst toe.

2. Wat vind je het leukste aan het draaien van Prima Daalhof hier in het winkelcentrum?

Het allerleukste van mijn winkel is het gemak, service, maar vooral om klantgerichte te werken en de vragen, die klanten hebben te kunnen beantwoorden. Full service!! Geen vraag is te gek!

3. Tot slotte, het is bijna Pasen. Hoe zien de paasdagen van Bianca en van Prima Daalhof er uit?

De paasdagen, zien voor ons eruit, als een feestelijke gebeuren. De lente is dan weer een half maandje in het land, het weer wordt fleurig. De klanten en gasten worden wat opener en hebben er weer zin, om de dag te plukken met een heerlijk zonnetje in hun rug.

Heerlijk dan om de klanten te voorzien in onze gemakken en service die Prima Daalhof hun brengt. Dus tot snel in het winkelcentrum van Daalhof, maar vooral bij Prima Daalhof! 

Cheessze, Me!  

Cheessze, Me!

Bij Cheessze, Me! vindt u natuurlijk de lekkerste en beste kazen, maar ook streekproducten, vleeswaren én heerlijke zelfgemaakte broodjes.

 
Chinees-Indisch Restaurant Orient  

Chinees-Indisch Restaurant Orient

Chinees-Indisch Restaurant Orient in Winkelcentrum Daalhof staat garant voor overheerlijke Chinees-Indische gerechten.

 
Fysio Daalhof  

Fysio Daalhof

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omstreken en is nu ook te vinden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Grillroom Onur  

Grillroom Onur

Bij Grillroom Onur vindt u de lekkerste gerichten, altijd vers van de grill en enkel met verse ingrediënten bereid.

 
Hairshop Bibob  

Hairshop Bibob

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

 
Keurslager Paul Wevers  

Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

 
Kruidvat  

Kruidvat

Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Natuurlijk ook te vinden bij Winkelcentrum Daalhof.

 
Lidl  

Lidl

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

 
Party Store  

Party Store

Party Store: voor feestartikelen, cadeautjes en versieringen tot het compleet organiseren van uw feestelijke aangelegenheid.

 
 
Paulissen Bakkerijen  

Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

 
Prima Daalhof  

Prima Daalhof

Bij Prima Daalhof kunt u terecht voor wenskaarten, sigaretten en sigaren, lectuur, postzegels, DHL pakketverzending, Lotto-Toto en cadeau artikelen

 
Snackbar Daalhof  

Snackbar Daalhof

Al meer dan 40 jaar te vinden in het winkelcentrum: Snackbar Daalhof. Iedere dag friet van vers geschilde aardappelen!

 
Zeeman  

Zeeman

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar.

 
 

Locatie

Winkelcentrum Daalhof

Herculeshof 1 - 200
6215 XX Maastricht

routebeschrijving